Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Mahalli Spor Yarışmaları Sürüyor

 

12.1.2008 11:44:53

Milli Eğitim Bakanlığının Düzenlediği Okullar Arası Futbol Müsabakalarına Şırnak İl Merkezi Ve İlçelerinde Bulunan Liseler Katıldı. Futbol Turnuvasında Dün Oynan Yarı Final Maçları İle Finalistler Belli Oldu. Finalistler Cizre Anadolu Lisesi Ve Silopi Lisesi Oldu. Şırnak’ta Birinci Olacak Lisenin Şanlıurfa’da Yapılacak Olan Bölge Şampiyonasında Şırnak’ı Temsil Edeceği Belirtildi.

 

 

            ŞIRNAKHABER – Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği okullar arası futbol müsabakalarına Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde bulunan liseler katıldı. Futbol turnuvasında dün oynan yarı final maçları ile finalistler belli oldu.

Şırnak Şehir Stadyumunda oynan Liseler arası futbol turnuvasının yarı final maçında Cizre Atatürk Lisesi ile İdil Lisesi karşı karşıya geldi. Dün Şırnak Şehir Stadyumunda oynan maçta Cizre Atatürk Lisesi İdil Lisesini 3 – 1 yenerek yarı finale yükseldi. Cizre Atatürk Lisesinin finalde rakibinin Silopi Lisesin olduğu belirtildi.

Şırnak’ta düzenlenen futbol turnuvasından sorumlu olan  İstiklal İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Fırat Balıbey “Turnuvamız mahalli spor yarışmaları çerçevesinde düzenlendi. Milli Eğitim bakanlığın düzenlediği Liseler arası  Futbol Turnuvası birinci olan Lise takımı bölge şampiyonasında Şırnak’ı temsil edecek. Bundan sonrada ilköğretimler arası olacak. Liseler arası Futbol Turnuvasında ilk bire giren bölgelere gidiyor. Bölgelere giden grup ilimizi temsil edecek. Turnuva pazartesi günü başladı. Önümüzdeki pazartesi günü oynanacak olan final maçı ile sona erecek.”dedi.   

Dün maçın oynandığı saatte havanın çok soğuk olduğunu bununda öğrencilerin sahadaki performansını etkilediğini ifade eden Cizre Atatürk Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Mustafa Doğanay “Şimdi finale çıktık. Pazartesi günü Silopi Lisesi takımı ile karışılacağız. Eğer birinci olursak Şanlıurfa’ya bölgeler şampiyonasına gideceğiz. Havalar soğuk olması nedeniyle öğrencilerde tam istedikleri gibi mücadele edemediler. Onun dışında maç iyi gitti. Öğrencilerimi beğeniyle izledim. Öğrencilerim iyi bir maç sergilediler. Gösterdikleri performanslarından da memnunum. Çünkü hava çok soğuk bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Maçı 3 – 1 kazandık. Öğrencilerimi ve İdil Lisesi öğrencilerini tebrik ederim.”dedi.

Şırnakspor ve Cizrespor hocalarının gelip buradaki yetenekli öğrencileri izlemeleri gerektiğini ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Mustafa Doğanay “Burada yaklaşık 60 tane amatör genç futbolcu mücadele ediyor. Bu genç yeteneklerin yerli takımlarımız tarafından değerlendirilmesi gerekir. Bu kulüplerimiz için çok iyi bir fırsat bence bunu değerlendirmeleri gerekir.”dedi.

 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338154

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber